Toimitusehdot


Yleistä

Sylikettu.fi on Syliketun ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Sylikettu (2911239-9, Toritie 8, 71800 Siilinjärvi, posti@sylikettu.fi). Sylikettu pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Voit maksaa ostoksesi:

  • Verkkopankit
  • Visa- ja Mastercard-kortit
  • Lasku- ja osamaksupalvelut
  • Pivo-, MobilePay- ja MasterPass-mobiilimaksutavat

Lisätietoa maksutavoista Checkout Finlandin verkkosivuilta.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Myös sovittu nouto Siilinjärven keskustasta, os. Toritie 8, 3.krs onnistuu.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Valmiiden tuotteiden toimitusaika on 1-6 arkipäivää. Ennakkotilatuissa tuotteissa toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Mikäli haluat tietää tuotekohtaisen toimitusajan juuri tällä hetkellä, ota yhteyttä Facebookissa lähettämällä viestiä tai sähköpostilla posti@sylikettu.fi.

HUOM! Sylikettu lomailee 22.12.-12.1. Seuraava toimituspäivä on 13.1.!


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen noutopäivämäärästä lukien. Asiakas itse valitsee palautustavan ja maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja tuotelappu paikallaan.

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole palautusoikeutta. Tarkistathan kankaan aina ennen pesua, leikkausta ja ompelua. Pestyä, leikattua tai ommeltua kangasta emme voi arvioida reklamaatiotilanteessa.

Kun saamme tuotteen ja olemme tarkastaneet sen kunnon, palautamme tuotteen hinnan asiakkaan käyttämällä maksutavalla. 

Palautustilanteessa ota yhteys posti@sylikettu.fi. Palautus tehdään osoitteeseen Sylikettu, Toritie 8, 71800 Siilinjärvi (puh. 050 5945788).


Reklamaatiotilanteessa ota yhteys posti@sylikettu.fi. 


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme posti@sylikettu.fi. Voit ottaa yhteyttä myös Syliketun Facebook-sivun kautta yksityisviestillä.