Muisto -olkalaukku

Muisto -olkalaukku
Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku Muisto -olkalaukku

Muisto -olkalaukku

55,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Muisto -olkalaukku on persoonallinen, käytännöllinen ja juuri oikean kokoinen laukku jokaiseen päivään. Siihen sopii kätevästi puhelin, lompakko, kalenteri, juomapullo ja vaikka ohut neulekin! Sisäpuolella on kaksi isoa avotaskua ja pitsinauha avainlukolla - näin avaimet eivät koskaan huku laukunpohjalle. Muisto laukku henkii mennyttä aikaa! Siinä on upean kuosin lisäksi korkkikangasta, ja voit valita laukkusi joko puuvillapitsillä tai ilman. Hihna on säädettävä ja se on materiaaliltaan pehmeää ja käytössä miellyttävää, mutta todella tukevaa puuvillanauhaa (leveys 2 cm). Vuori on puuvillaa (vuorin kuosit ja värit vaihtelevat). Laukun koko n. 29 x 25 x 9 cm.

Materiaalit: puuvillaa, elastaania, korkkia, polyesteria ja metallia. Ei vesipesua. Puhdistus nihkeällä liinalla pyyhkien.

Kuosit: Ommellinen, Tyglycka, Paapii Design, Ainola.

Paino:
500 g